Bilder!


älskar dig Sara <3


Haha, vafan gör du sara? :D


Vad gör du en än gång? :O


Haha, vad brun du va? :O


Gammal (a)<3


haha för typ 3 sek sen :D<3  snygg ha?


HAHAHAHAHAHAHA! :D najs bild


hihi, älskar dig <3



det var alla bilder, ha det bra
/m


hemma hos sara

hejhejh bloggen, nu är jag hemam hos sara, jag ska sova här inatt, vi ska nog bara mysa och lite så, vi ska spela in en till video som vi gjorde när vi var små, hahahah <3 Men jag får skriva klart när vi kommer hem, för nu ska vi ut och äta!
 
/m


dröm ben!


Så ska jag se ut snart!
/

träning?

hejhej igen, nu har jag sett klart på en Johan Falk film, den var faktiskt jätte bra, nu har precis mamma åkt tillbaka till jobbet, hon har varit hemma och vi åt varm macka! MM! Men nu är jag själv och sitter vid datan igen, jag äter en god kärleksmumms! bild---->  
Jaja, men jag ska fan börja träna nu asså! Jag ska vara smal och fin, men alla säger att jag är det, men det tycker inte jag så jag ska börja träna imorgon tror jag, om jag är så pass pigg så det går. Och jag sparar pengar till mellan-dags-rean också! Jag är faktiskt ganska duktig eller hur? hihi erskänn. Men jag har väl inte så mycket mer att säga just nu, bloggar nog snart igen, ha det bra!

/ m

Sara bästavän

Sara jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mer än någonting annat i hela världen. Bästavänner livet igenom.


sjuk IGEN!

Asså det är inte sant!  jag kan inte va sjuk idag med, jaha, jag har ont i halsen och ont i magen och så är jag snorig så ingen skola idag heller..-.-
Så idag ska jag se på film och mysa ner mig i soffan och försöka sova lite så man blir frisk! Pappa var så snäll och hyrde hem 2 stycken Johan Falk filmer och en Walander film, så jag ska se nån av dom. Nu sitter jag i köket och har ätit frukost men nu har jag ingen ork kvar, så jag går och lägger mig.

/ mhihi


jenna älskling!


tack jenna! den kommer in snart.

/m

Kvällen

Hejhej bloggen!
Jag sitter uppe i fridas rum just nu, Hon sitter vid sin data och jag vid min.
Vi har precisätit mammas lax i ugnen med potatis och smör till, MMM! gottgott, jag har oxå skrivit lite med sara om imorn, och nu kan hon tydligen inte.. jaja får se om hon ändrar sig senare, ska smsa med henne ochhöra lite :) jaja, idag som jag skrev har jag varit hemma från skolan och typ sett på film och sovit, och nu mår jag mycket bättre faktiskt, men vi får allt se imorn hur det blir.
Jag har lagt ner lite tid på att plugga idag till en uppsatts som ska vara klar tills imorn och det är klar och jag är faktiskt ganska stolt! Menmen nog om det, nu ska jag gå neroch se på SOS gute med familjen så ni får ha det så bra!

/m

kanske ett halvår sen.


blond eller svart?

'
svart?


blond?

/m


sjuk..

Hej igen bloggen, jaa jag är inte bättre idag.. så det blir ingen skola för mig, just nu sitter jag och lyssnar på musik och ser på TV lite. men jag måste fixa en sakn ha det bra pusshej <3333

duktig Matilda

hejhej.
Idag har jag klarat mig 1 vecka och 2 dagar utanplattång! Det är faktiskt väldigt duktigt enligt mig som alltid plattar håret, men jag får inte platta det för jag har färgat det så mycket som ni vet, alltså jag menar från platina blond till svart? jaja, jag saknar den men jag ska nog andvända den snart ;).
Menmen till livet och allt, så har jag varit hemma från skola idag, har inte varit så frisk, ont i halsen, lock för ena örat och snorig som skjuton! Så jag och pappa min har sett på 2 stycken Johan Falk filmer, sååå sjukt bra! Men imorgon blir det skola, jag måste verkligen börja göra min läxa nu, ska översätta en engelsk låt till svenska, men jag är snart klar så.
Jaa, nu ikväll har jag tagit mig en dusch och gjort mig ren så nu luktar man gott som f*an :D hihi
Men jag har skrivit lite med Bästavännen Sara som du hitar på -->  http://saarajakobsson.blogg.se/ vi ska nog sova över på Fredag och gå på gården och mysa lite, få se om vi hittar nått roligt folk där, men annars har jag inte gjort så mycket.
Mamma köpte hem en mode tidning till mig som jag verkligen gillade! Jag har läst den typ 10 gånger nu, den heter SOLO ----->     den är riktigt bra!

Men jag tror jag ska kila nu ha det gött!
/ m

pusspuss


hihi hade bara lust<3

anton

jag vill bara säga att jag älskar anton ( kompis ) hih <33

vaken vid 11?

hejhej, idag vaknade jag vid kanske vid 10 över 11, och min dans börjar vid 20 i 11! fanfanfan.jaja,nu har man missat den.  Jag var väldigt trött sen igår, får inte säga varför..
Menmen så jag var väl lite trött. Idag så ska jag kanske träffa någon vet fan inte vem, får inte tag på nån som kan, men jag ska på en innebandy match som jag skrev igår. Sen får vi vä se hur det blir, imorn är det skola igen, jag orkar verkligen inte.

/m

älskar denna med!


oh, soo bra!

FAN!

satans jävla skit!
jag som precis skrivit ett långt fint inlägg, så ba det försvinner! varför! åhhh

RSS 2.0