köpte en hårförläggning.. -.-


den va fan vit! :O ska köpa en ny när frida och jag drar till stockholm på fredag.!

/matilda

Några bilder.


Min moster bjöd Frida och mig på lite pengar. Köte en väst från Vero moda.


En vit kofta VERO MODA 199 eller 299 :-


Randig tröja VERO MODA 159:-


Plojj-bild så in i helvete!


Frida och jag tog en sväng med cykeln.


Frida på mammas cykel. (hihi)

Alla bilder för denna gång.
/matilda

förlåt så himmla mycket bloggen..

Hej! har varit riktigt use på att upptaderapå senaste dagarna..upptagen med skolan och sånt, men jag ska försöka skärpa till mig!
jaja, idag har jag och Frida varit nere vid hammnen och träffat sanne och sara en stund sen satte vi oss på en bänk och pratade lite, 3 killar som titte som jaa, jag vet inte vad! :O /
(hihi)
jaa, dagen outfit ser ut så här: hihi hadde intgen bild. jag hade ett par jeans från bikbok, ett linne från H&M och en kofta från GinaTricot.
   Men nu ska jag kila ni får ha det så bra!

/ matilda

Bilder


OHYEE! <3


Älskar dig elin! <3

Alla bilder tyvär.-

/matilda

Elin!

Sitter nu vid Elins pappas jobb, vi har varit på stan hela dagen och träffast Emma, Ella. Nu ska vi åka hem till mig, ha det bra lägger in bilder sen. puss.

/matilda

Frågestund! fråga vad ni vill.

fråga på nu! jag garranterar ett svar.

BLONDIN!


som alla kanske vet så har jag blivigt blondin, fortfarande lite orange på några ställen men annars ser det väl hyffsat ut, ska färga det en gång till innan skolstarten.

Bilder.


Hihihi..


Sara med glasögon! lika söt ändå.


Älskar dig bästavän!


Så snygga tänder så!


Bästavän!


får ingen rand! :O


årets sommarkort!


Hihi. louise! (a)

Nu var bilderna slut!
/matilda

Kul kväll!

Ikväll har jag och louise ätit godis oh haft lite kul med bilder,frisyrer och naglar :D vi kanske ska se på skräck-film nu! sjukt kul! Men nu ska jag spela spel med Louise! Lägger in bilder på oss sen.

/matilda

Louise!

Sitter hemma och kollar runt lite, ska snart möta Louise vid södervärn, ska ha en hemmakväll med henne, kanske hyra en film eller nått. jätte mysigt!

/matilda

Snabbt uppe idag!

Hej! Vaknade hemma hos Sara idag vid 10:50 och kollade på min mobil, hadde fått 2 sms av pappa som det stog vill ha hem dig vid 11 puss. tror ni jag hann? haha int en chans så jag fick ringa och säga att jag precis vaknat och att jag kom lite senare, och det var helt ok. TUR"!  Jag kom hem och åt frukost och pratade lite, sen tog jag en svalkande dusch och gjorde mig iordning, så nu ska jag nog ut i solen ett tag och försöka få lite färg, sommarlovet är ju snart slut som ni vet.. väldigt tråkigt..
Jaja nu måste jag kila ska sola som jag sa, lägger in bilder sen om jag hinner. '

/matilda


HISSA ELLER DISSA!

Hissa. jag hissar att det är soligt så man´kan sola!
Hissa. jag hissar Sara bästavän, som alltid finns för mig.
Hissa. jag hissar att gå på stan med sara!

Dissa. jag dissar dryga personer.
Dissa. jag dissar folk som dricker och röker för att tro att dom passar in!
Dissa. jag dissar min morgonfrilla. haha!

/matilda  


många bilder om dagen.


matildajohanssonjakobsson.


bjöd lite på mig själv.


matildajohanssonjakobsson.


matildajohanssonjakobsson


matildajohanssonjakobsson


matildajohanssonjakobsson

Allt för denna bildinlägg!

/matilda

Godmorgon.

Godmorgon! Frida och jag är väldigt trötta, för igårkväl satt vi vid datan till ungefär 1, sen efter det såg vi på en dansfilm i 2 timmar, så vi la oss vid 20 i 3. Och nu på morgonen så var vi tvugna att gå upp klockan halv 7 för att fira pappa. Så ganska trött är man. Men nu ska Frida och jag gå ut i solen och sola en stund, gud vad jag tycker det är kul! Varje morgon så tänker jag: ÅHH, är det fint väder? kan man sola idag? och oftast så kan man ju det. Ikväll kommer lite gäster som ska äta här och fira pappa, sen ska Frida iväg så då får jag se vad jag hittar på, kanske kommer lite bilder jag får se.Efter jag har solat så ska jag ner på stan och köpa en present till min bästis Sara jakobsson som fyller år! Grattis i förskott gumman! Nej nu ska jag ut i solen och få lite färg.

/matilda

Bilder


Söta Elin.


Jobbar på Brännan.


Matildajohansson efter stanmed moster.

/matilda

Länge sen!

Hejsan!
Det var riktigt länge sen jag boggade nu! Jag har varit lite upptagen kan man säga.jaja, idag har jag varit lite med Elin på morgonen, vi sov över och hade jätte myssigt! Klockan 10:35 tog jag en buss in till stan där mamma ocg Frida hämtade mig, så vi åkte in till stan och köpte lite saker till pappa, och kollade runt lite. Vi åkte hem och Frida och jag tog ut sterion och lyssnade och solade lite.Vi smörjde in oss i olivolja, det ska tydligen gå bättre då. Men det funkade lite. Sen vid 16:00 cyklade Frida och jag in till stan och sträffade Karin/moster och Stefan hennes man. Hon är så otrolig snäll, jag fick kläder för 500:- typ! Jag lägger in bilder på dom imorgon. Nu sitter jag vid den bärbara datorn och Frida vid sin vanliga, så vi sittar och lyssnar på musik och pratar, Mysigt. Nej, nu ska vi ta och se på nån dans film sen ska vi sova. Godnatt alla.

/ matilda

RSS 2.0