NEJ!

hej bloggen..
var hos tandlekaren för nån dag sen och vet ni..? jag ska så tandställning! fast bara på undertänderna.
jag ska få det om ett halvår och ska ha det typ i 1 år..
jag vill verkligen inte det!
/matilda

jennifer och elin

hejhej, igår var jag på stan med elin och jenna, jag köppte en foundation och ett balsam til mitt slitna hår. sen tog vi cyklarna till södervärn och tittade lite på handboll, vi träffade villiam och några men jag var typ ledsen hela tiden så jag pratade inte med nån.. jaja, jag hade en andledning men det säger jag inte. Men nu sitter jag bara här och väntar på elin, jo jute igårkväll hade vi innebandy träning, och innan det hade jag, elin och jenna varit hemma hos mig och haft lite kul med mitt smink så jag hade värsta fjortis-randen och mina ögon såg ut som typ svårta hål, och elins kinder var helt röda av rosh ( stavning ) haha, jag hade sminkat henne. men nu väntar jag på elin för hon ska komma hit sen ska vi kanske till södervärn och titta lite på jenna, sen ska vi hem och ha en myskväll, sen ska elin sussa här. det ska bli riktigt roligt här kommer lite bilder från igår.



haha, jenna skrattade bara en aning.




som jag sa var jag ledsen igår, ( inget smink )


haha, jenna och elin ramla med cykeln! :D<3

Allt för mig
/matilda

Elin älskling!

hejhej!
Idag hade jag tänk åka ner på stan en stund, ska kanske få lite pengar av syster, så jag ska köpa en ny foundation ( stavning )


Sen ska jag på träning, sen kanske elin följer med mig hem och så sover vi här, sen imorn ska vi träffa lite folk.
Har inte så mycket mer att säga just nu, ha det bra!
/matilda


Utan syster i 2 veckor!!

Frida åkte till stockholm i morse!! Nu måste jag klara mig utan henne i 2 veckor! :( hur fan ska jag ståut? saknar dig syster <3


RSS 2.0