snabbt inlägg.

Dagen var ganska bra idag, Frida och jag hade riktigt roligt inne i TV rummet vi skratte åtingenting, riktigt kul! <3
Nu sitter jag ensam i husvagnen eller dom andra sover som stockar så jag tror jag ska krypa ner i sängen jag med. 
ha det bra!

loveyaM ♥


Jag saknar dig..

Något hände mellan oss, jag vet inte riktigt vad.. Men den tiden jag har varit utan dig har varit hämsk ska jag säga.. Förut gjorde vi allt tillsammans verkligen allt, Men det bara tog slut.. Du fast längst in i mitt hjärta och det finns du ännu. Allt jag gör nu känns liksom fel på något sätt.. Ditt sätt du log på Din mjuka kram som du gav mig varje dag vi träffades.. Vi träffas aldrig längre och jag fattar inte att jag har klarat mig utan dig så länge. Jag berättade allt för dig, du var den jag ringde till så fort det hade hänt nått. Jag saknar verkligen den tiden älskling. Jag vill att du ska känna dig saknad. Mitt hjärta saknar den vikrigaste delen.. Du.  Du var allt för mig men en kväll bröts det och det tog slut jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till den tidpunkten, jag önskar bara allt var som förut. För jag älskar verkligen dig..

Jag kommer älska dig föralltid min älskade fillidutt ♥

ont i halsen..

Sitter nu i sängen klockan är bara 23:13 och jag skriver lite med joel och några till, men jag har så jävla ont i hasen.. har haft det hela dagen faktiskt.. jaja jag ska ta en jävligt äcklig tablett men jag hoppas att det hjälper. Men nu är jag så trött så jag somnar nog snart pusspuss ha det bra!

loveyaM

Sandgropen!

hejsan allihopa!
idag träffade jag sara, sanne och frida´/syster i sandgropen men det var bara jag och sara som badade lite för det var lite små kallt och det var en död groda i vattnet..!
Men nu måste jag kila för nu ska syster ha datorn.. jaja ni får ha det så bra sålänge.

loveyaM

Godnattis inläggis!

Vi köpte en plattång men det blev inte den jag hade tänkt men det blev en riktigt bra! Ska se om jag kan hitta någon bild på den sen. Det har varit ett riktigt skit väder idag alltså! Jaja jag fick lite tråkigt här hemma så F och jag invigde plattången och sen gick jag in till Olivia en stund, vi hade ganska tråkigt med det var nog vädret som stälde till det tror jag. Imorgon sak jag träffa Emma Pettersson och jag tror vi sak sola och bada lite! Serigöst jag måste jobba på min solbränna! Men jaa.. jag skriver mer imorn ha det bäst!  Gonattis!

LoveyaM

Nattinatti!

Jag ser på I taket lyser stjärnorna för 3 gången, haha den är verkligen skit bra! Jag blev lite småkär i 2 killar.. Sakke och Oskar, serigöst jag får fan gåshud när jag ser dom.! Herregud jag vill träffa dom och jag rekomenderar er verkligen att se den! Jag har målat mina tå-naglar idag fast bara en av dom för jag orkade inte måla den andra, det tog sån jävla tid, haha!  Men imorgon ska jag up vid 7 tror jag för vi ska in till stan och jag och frida ska gå en stund fast innan ska vi in till huset vi hyr ut, vi ska in och ta emot nya och då ska jag sprina 2 eller om det var 3 kilometer, jag har sprungit snart i en vecka hela 2 kilometer varje dag, jag känner mig faktiskt stolt över mig själv! Nej, nu måste jag faktiskt sova lite Nattinatti. Lägger in lite bilder på saker jag vill köpa imorgon. ha det bra.

LoveyaM.



vill ha denna!



 ska köpa en sån med syster!



Länge sen nu..

Hejsag bloggen!
Det var länge sen jag skrev nu, jag har varit ganska upptagen med annat. Dagarna går ganska snabbt här ute nu och vi har bott i husvagn snart halvvägs. HERREGUD! Dagen har gått och jag har varit med Isabell hela3 dagar irad, vi har sovit över och målat naglarna och haft ansiktsbahandling, riktigt bra för huden, min är väl inte den bästa an kan få tag i.. NEJ.
Jag har badat ganska mycket den här veckan faktiskt, och försökt fått lite sol.
Men nu ska jag gå och kolla på en film med min syster F ha det bra.

Pusspånosen.

Några bilder om helgen.


Hemma hos Sara.





Bästavännen Sara!




Matildajohansson.



Bästis !



10 saker om mig.

1. Jag är riktigt mörkrädd!
2. Jag vågar inte vara långt ut i vattnet själv.
3. När jag var liten älskade jag doktor-handskar.
4. Jag är helt galen i godis och chipps!
5. Jag är riktigt bortskämmd.
6. Jag är riktigt blyg igentligen.
7. Jag var galen i killar när jag var liten.
8. När jag var liten ville jag bli jultomtens fru.
9. Jag läser aldrig en hel bok.
10. Jag älskar att ändra hårfärg.

Pusspånosen.


Alic Svensson,!


2 fantastiska dagar!

Hejsan, jaa som sagt så har vi vart på den där Nickeliodion saken och det var så sjukt kul, sen sov jag och Frida hos Sanne och Sara och vi hade riktigt roligt! 2 lyckade dagar.  Men nu är kusinerna här så jag måste gå nu så ni får ha det riktigt bra sålänge.



Pusspånosen.


Väcker tankar..


Bästavännen!


Kvällen blev riktigt lyckad och vvi hammnade nästan längst fram! Det var sjukt kul och jag skrek rösten av mig, haha.
Jag fick Matias och Johan Palms autograf, så sjukt coolt! Efter det gick vi och åt på piraten sen gick vi hem till sara och sanne och så har vi sovit där inatt, vi ska sova här en natt till för vi har så jävla kul! Men jag ska gå nu, Sara och jag ska hitta på nått ha det bra.

Pusspånosen.


MJ.. :(

  

så jävla fin..   R.I.P  MJ

Johan Palm kommer till Kneippbyn!!

Frida och jag ska ta en buss in till Vibble idag och träffa Sanne och bästavännen Sara, vi ska dra ner till Kneippbyn och va på nån Nickelodion sak, det ska bli jätte roligt! OCH Johan Palm kommer dit!! Ahh!  Han är bara så snygg ärligt talat.
Måste få hans autograf hihi! Hoppas det är något roligt folk där också, juste det kommer vara ganska många från min gammla klass det ska bli roligt att träffa några av dom.  Men nu ska jag dra iväh och duscha av mig lite, ha det bra!
lägger in lite bilder sen på kvällen!

Pusspånosen.

Måste börja träna!

Jag kollade mig själv i spegeln förut och tänkte till..  alla säger attt jag är så fin och så vidare men jag är inte riktigt nöjd ändå.!Jag ska börja träna och det lovar jag nu.

Pusspånosen.

Förlora stort..!

Frida och jag gjorde en tävlling här i tofta i husvagnen, man skulle ballansera på nån boll, jag hade liksom tränat jätte länge och troder verkligen att jag skulle vinna men NEJ!
Jag klarade först 2 min men hon klarade 14 min, sen skulle jag försöka igen och då klarade jag bara 10 eller om det var 11.. Men men, jag förlora men jag är en rätt dålig förlorare så jag blev väl lite sur.. jag trode verkligen att jag skulle vinna..!

Amanda älskling <3

Hej alla bloggläsare!
Jag vaknade lite senare än vad jag hade tänkt idag så jag fick  lite brottom, men jag hann ändån, haha tur!
Jag kom på bussen och träffade Amanda som vi hade planerat. Vi gick av på stan och började med att gå in på bikbok och kollade en stund, jag hittade den tröjan jag fick pengar till och köpte den, jag kan erskänna att jag är väldigt nöjd och glad! Jag hann inte ta några bilder så jag lägger in det imorgon.  Men dagan med Amanda glömmer jag aldrig, för den var bäst! _Haha vi var inne på Åhlens och provade brun utan sol, men det funkade inte så jag provade en annan och smörjde inte inn så mycket och nu har jag värsta bruna fläcken på handen.! haha.  Vi ska träffas snart igen det ska bli riktigt roligt!
Nu sitter jag i sängen med Frida och ser på sport och blir bara tröttare och tröttare. Så jag får ta och lägga mig och snusa lite, Frida och jag ska kanske in till stan imorgon så ska jag köpa en parfym och ett par shorts, juste jag köpte ett par gröna shorts idag och ett par öronhängen men det kan jag ta kort på imorgon och lägga in. Men jagskriver mer imorgon, ha det bra.


Pusspånosen.

Stan imorgon med Amanda.

Jag har riktigt tråkigt just nu.. Jag sitter själv i sängen vid datan och bara tittar på skärmen.. inget händer.
Hela dagen har varit riktigt tråkig och långsam..
Så nu när jag bara sitter här så tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg om vad som händer imorgon och planerna.
Jag ska åka med bussen vid halv 11 så jag måste gå upp vid ungefär 8 halv 9 så måste jag sminka mig och välja kläder och så, sen tar jag bussen, Amanda hoppar också på bussen fast vid vibble så åker vi in tillsammans till stan, jag tror vi äter på donken eller nått, sen måste jag in på bikbok och köpa en tröja, har fått pengar och allt, Amanda lovade att hjälpa mig. Sen ska vi bara gå runt och ha jätte roligt kanske hittar nått mer att köpa. Sen vid halv 6 tar vi bussen hem hon hoppar av vid vibble och jag i tofta. Menmen jag kan lägag in några bilder på det jag köppt och på mig och Amanda eller vad det nu blir. Ha det bra.


Pusspånosen.

glädjehopp!



Sommar!

Ny blogg!

Hejsan!
Vilken tråkig dag alltså, jag vaknade inne i husvagnen idag, annars sover jag och Frida ute i ett tält i tofta och mamma och pappa i husvagnen, men det har varit sånt busväder så Frida och jag sov inne inatt, riktigt skönt faktiskt. Men mamma och pappa åkte vid halv 6 så jag och Frida var själva. Jag satte mig direkt vid dator men Frida somnade om som vanligt, haha. Vid 12:35 tog Frida bussen in till stan så jag var själv hela dan tills klockan 16:00 det blev lite tröttsamt. Men nu sitter jag här vid bordet med pappa och kollar på sporten. Äntligen lite sällskap. Men imorgon är det jag som ska in till stan och träffa Amanda Söderholm ska bli riktigt roligt faktiskt! Nej jag ska kila nu, ni får ha det bra skriver mer imorgon.


Pusspånosen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0